STUKJE IN CONTACT RUURLO

Mariska’s Maaltijden Service van Mariska Sprukkelhorst
Nieuw cateringbedrijf in Ruurlo: MAMS Cateringen

Gepubliceerd: 24-11-2014 15:59

Ruurlo –
MAMS Cateringen is sinds 1 oktober het nieuwe cateringbedrijf van Mariska Sprukkelhorst uit Ruurlo. De geboren en getogen Ruurlose opereert met MAMS (MAriska’s Maaltijden Service) Cateringen vanuit de tot schuur omgebouwde professionele keuken aan de Jan Telkampstraat. Mariska Sprukkelhorst (37) kan bogen op een jarenlange ervaring in de horeca.

Door haar ruim twintigjarige ervaring in verschillende horecakeukens en als chef-kok weet Mariska Sprukkelhorst heel goed waar ze mee bezig is en zal ze met MAMS Cateringen haar uiterste best doen om iedereen tevreden te stellen. Ze verzorgt cateringen voor zowel particulieren als voor bedrijven in allerlei vormen in de regio: warme- en koude buffetten, maar ook soepen, broodmaaltijden, salades en hapjes.
Om de kwaliteit te waarborgen werkt Mariska Sprukkelhorst volgens de HACCP normen in verband met de hygiëne en met verse ingrediënten en producten. Ook voor koelverse en traiteur producten is men bij haar aan het goede adres. Of het nu om honderd party hapjes of een complete catering gaat. Mariska is van alle markten thuis. Het was een langgekoesterde wens van haar om op eigen benen te staan.
Mariska: “Ik ben begonnen in de afwas bij café-restaurant De Tapperij en daar later als leerling en restaurant kok actief geweest. Vervolgens heb ik een jaar als productie kok bij Ribhouse Texas in Voorst gewerkt en me binnen een jaar opgewerkt tot chef-kok en daar zes jaar met plezier gewerkt, veel geleerd en alle horecapapieren behaald. Momenteel werk ik als parttime kok bij Coens Bistro in Keijenborg. Ik vind het leuk om dingen voor mensen te regelen en te maken zodat ze daar geen omkijken meer naar hebben.”

Diverse mogelijkheden
Voor MAMS Cateringen hebben Mariska Sprukkelhorst en haar partner Robin Wilman de schuur bij hun woning aan de Jan Telkampstraat geheel verbouwd tot een professionele keuken met alle benodigde apparatuur. “Door van huis uit te werken heb ik geen hoge lasten en kan ik dus goedkoop cateren”, aldus de Ruurlose die trotse moeder is van twee kinderen. Momenteel is ze bezig met het opstarten en regelen van maaltijden voor ouderen of mensen die niet meer in staat zijn zelf te koken.

Ze wil deze warme maaltijden als er voldoende belangstelling voor bestaat vanaf begin volgend jaar aan huis gaan bezorgen vanaf zes euro. Bij veel drukte krijgt Mariska hulp van vriend, ouders en anderen. In aanloop naar de Kerstdagen heeft Mariska aangepaste mogelijkheden. Zie hiervoor de overzichtelijke website die vanaf 1 oktober operationeel is. Voor meer informatie en bestellingen zie de website www.mamscateringen.nl of tel. 06 54976754 of het e-mailadres info@mamscateringen.nl.

Tot Snel!

Contact informatie

Mams Ruurlo
Barchemseweg 14
7261 DC Ruurlo

Tel: 06 54976754
E-mail: info@mamsruurlo.nl
Web: www.mamsruurlo.nl

kvk 61244104
iban NL39 SNSB 0902664190

Follow Me

Onze site gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren, er worden geen gegevens bewaard.

Accepteren
Afwijzen